شیخ عبدالله دشتی

..: مجاهد نستوه :..

شیخ عبدالله دشتی

..: مجاهد نستوه :..

شیخ عبدالله دشتی

در راستای تکمیل و استغنای هرچه بیشتر این وبلاگ، از همه عزیزانی که سابقه ی دوستی، ارتباط، آشنائی، شاگردی، همکاری و... با پدر عزیزمان، «حاج شیخ عبدالله دشتی» دارند، صمیمانه درخواست می کنیم هرگونه عکس، کلیپ، دستنوشته و مطلبی از ایشان در اختیار دارند، به ما ارسال کنند تا به نام خود آنان در وبلاگ درج گردد.
در ضمن، آمادگی داریم خاطرات قدیمی و جدید و مطالب شما در زمینه خصوصیات اخلاقی و رفتاری ایشان را به این وبلاگ بیافزاییم.

سفر به ایران ـ آغاز تبلیغ ـ تأهّل ـ هجرت به قم

(سال 1344 تا 1349 شمسی)

وی در سال 1344 شمسی به منظور تجدید دیدار با بستگان و دوستان، سفری به ایران داشتند.

خود ایشان می گوید:

«در این سفر و در آستانه ی ماه مبارک رمضان، دیداری با شهید شیخ ابوتراب عاشوری(ره) داشتم که ایشان ما را به جهت تبلیغ و منبر، به روستای هلیله (در 12 کیلومتری شهر بوشهر) فرستادند و هرچند این آغاز کار من بود، ولی خداوند کمک کرد و توانستم یک ماه کامل، منبر بروم که با استقبال مردم این منطقه مواجه شد و مبلغ قابل توجّهی به من دادند که با همین وجه، وسیله ی ازدواجم فراهم شد.»

وی پس از ازدواج در چهارم اسفند 1344، مجددا برای ادامه تحصیل به نجف اشرف برگشت.

ایشان چنان به درس و بحث و مطالعه اهتمام می ورزید که توانست در مدت کوتاهی، مقدّمات و بخشی از سطح عالی را با تحقیق و جدّیت فوق العاده اى به پایان برد. مجموع دوره ی تحصیل ایشان در نجف بیش از 10 سال بود که طی 9 سال، دوره ی سطح را به پایان رسانید و چند وقتی نیز در درس خارج حضرات آیات سیدعبدالاعلی سبزواری(ره) و سیدابوالقاسم خوئی(ره) حضور پیدا کرد.

نامه سرکنسولگری ایران در کربلا

مجدداً در سال 1349 به همراه خانواده جهت تبلیغ و تأمین هزینه های زندگی، سفری به بوشهر داشت. پس از 2 ماه تبلیغ، در حالی که قصد عزیمت به نجف اشرف داشت، مأمورین ساواک وی را بازداشت موقّت نموده و با اخذ مدارک رسمی ایشان، مانع بازگشت وی به عراق شدند. او که تشنه ی کسب مبانی فقه جعفری بود، به ناچار برای ادامه تحصیل راهی قم گردید و همزمان با حضور در درس خارج مرحوم آیات عظام سیدمحمدرضا گلپایگانی(ره) و سیدشهاب الدین مرعشی نجفی(ره)، اقدام به تدریس جامع المقدمات، سیوطی و شرح لمعه در مدرسه ی حجتیّه، مسجد اعظم و مسجد فاطمیّه نمود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

از نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان درخصوص مطلب فوق و سایر مطالب این وبلاگ استقبال می کنیم!

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی